Prisgaranti

60 dagar öppet köp

Fri frakt över 500 kr
-15%
OBS: Preliminär leveranstid 21:a Februari 2018!

Outwell Nevada SP

Superstabilt tält för fyra personer med panoramafönster, extra rymlig sovkabin och bra skydd mot morgonsolen. För dom som vill campa med riktigt hög komfort. 

Specialpris 4 695:- Ordinarie Pris 5 495:-

tal personer: 4
Antal Sovrum: 2
Takhöjd: 210 cm
Golvyta: ca 15 m²
Vikt: 22,2 kg


Prioritera komforten

Outwell Nevada SP är den mindre varianten av storsäljaren Outwell Nevada MP. Med en mycket kraftig duk, robusta tältpinnar och en konstruktion på tältlinorna som gör att tältet klarar en vindstyrka upp till 28 m/s är Outwell Nevada SP ett tält för familjen eller gruppen som verkligen inte är beredd att kompromissa med komforten på sin semester.


Outwell Nevada SP

 • Extremt stabilt: testat upp till vindar på 28 m/s
 • Kraftiga glasfiberstänger och förstärkningar på kritiska punkter av duken
 • Outwell easy pegging system och färgmarkerade stångkanaler ger en enkel och snabb montering
 • Allrum med stora panoramafönster i tre riktningar och en takhöjd på 210 cm
 • Extra lång sovkabin (250 cm) ger utrymme för förvaring eller bara mer utrymme att röra sig
 • Mörkt kraftigt tak i sovkabinen. Släpper igenom mindre ljus och minskar ytterligare effekten av morgonsolen
 • Två sovrum där mellanväggen går att öppna upp för att skapa ett stort rum
 • Värmereflekterande duk över sovdelen håller nere både ljus och värme i sovkabinen
 • Tonade fönster ger ett behagligt ljus samtidigt som det skyddar mot insyn och värme
 • Inbyggda gardiner som justeras med dragkedjor
 • Regnskyddad sidoingång ser till att man inte får in vatten i tältet.
 • Ordentligt dimensionerad ventilation
 • Två öppningar gör tältet enkelt tillgängligt och ger ytterligare möjlighet att ventilera tältet Bra för semestrar i varmare klimat
 • Inbyggda insektsnät i ventilationen samt i alla dörröppningar
 • Förseglat golv skyddar mot insekter, vind och smuts
 • Kabelgenomföring både till tältet och till sovkbainen. Lampkabelfästen och krok för taklampa i allrummet
 • Neonfärgade tältlinor som syns bra i mörker
 • Nätfickor för förvaring på utsidan av sovrummen samt i sovrummen
 • Dörrmatta samt reparationskit ingår
 • Tältet ligger i en väska med hjul


Om Outwell Nevada SP

Outwell Nevada SP är ett familjetält av klassisk design anpassat för fyra personer. Outwell har utrustat tältet med en kraftig tältduk med förstärkningar på kritiska punkter samt en värmereflekterande yta över sovkabinen. Detta i kombination med kraftiga glasfiberstänger och deras unika tältlinesystem ger tältet en extrem tålighet mot väder och ger ett tält som kommer att hålla i många år.

Golvet är helt förseglat till tältduken vilket skyddar mot kalldrag, fukt och insekter. Detta tillsammans med de stora tonade panoramafönstren, de extra rymliga sovrummen med lågt ljusgenomsläpp och den regnskyddade ingången ger ett familjetält som är både trevligt och bekvämt att bo i.

Tältet har två öppningar, en från sidan och en framifrån. Den regnsäkra sidoöppningen gör att både sovdelen och allrummet blir enkelt tillgängliga medan den stora öppningen framtill öppnar upp tältet under varma dagar. Båda dörrarna är utrustade med myggnät för att möjliggöra ytterligare ventilation. Perfekt för riktigt varma dagar eller för er som ska campa i länder med varmare klimat.

Allrummet
Allrummet går bra att möblera det med ett bord och stolar för fyra personer. De stora tonade panoramafönstren ger ett mycket behagligt ljus i hela rummet samtidigt som de minimerar insynen. Tältets fönster är dessutom utrustade med ihoprullningsbara gardiner som justeras med dragkedjor vilket gör det enkelt att välja hur mycket ljus eller insyn man vill ha. Allrummet går även utmärkt att möblera och använda som matplats.

Sovkabinen
Sovkabinen är uppdelad i två sovrum (2+2). En unik detalj är den extra rymliga sovkabinen (Outwell Royal Master Bedroom) som gör att man får extra utrymme både i längden och höjden mot normala tältkabiner där sängarna tar upp hela längden och bakväggen ofta ger låg höjd i stora delar av rummet. Perfekt för att flytta in packning i sovkabinen eller bara ha lite extra yta att röra sig på. Väggarna mellan sovrummen går att ta bort ifall man vill samla hela familjen i ett stort sovrum.

Kombinationen av den reflekterande ytan på yttertältduken med ett kraftigare mörkt tak på själva sovkabinen minimerar effekten av många tältcampares värsta fiende, morgonsolen. Vill man å andra sidan öka ljuset i sovrummet finns det fönster som sitter högt placerade som kan öppnas för att släppa in ljus utan att ge insyn.

Sovkabinen är delbar så om man bara använder den ena kan man plocka bort den andra så får man ett extra utrymme för umgänge eller förvaring. Övrigt
Tältet har en ordentligt tilltagen ventilation som enkelt går att reglera för att få önskat luftflöde. Tältduken är helt vattentät med tejpade sömmar och är flamskyddsbehandlad. Innertältet är förmonterat vid leverans och behöver inte lossas när tältet packas ihop. Stängerna och markpinnar är färgmarkerade för enklare montering. 
Monteringsinstruktion

Artikelnummer
OAS110771
Beskrivning

Superstabilt tält för fyra personer med panoramafönster, extra rymlig sovkabin och bra skydd mot morgonsolen. För dom som vill campa med riktigt hög komfort. 

Varumärke
Outwell
Antal Personer
4
Golvyta
ca 15 m²
Förseglat golv
Ja
Sovkabin
Värmereflekterande duk och tak som minskar ljusgenomsläpp
Takhöjd
210 cm
Packmått
78 x 40 x 42 cm
Packvikt
22,2 kg
Stänger
Duratec glasfiber 8,5/11,0/12,7 mm
Tältduk
Outtex® 6000 (100% polyester Oxford) med tejpade sömmar
Vattenpelare
6000
Innertält
100% Polyester
Golv
Double-coated 100% polyethylene (Vattenpelare 10,000 mm)
Flamskyddsbehandlad
Ja
Tonade fönster
Ja
Write Your Own Review
Bara registrerade kunder kan skriva recensioner. Vänligen Logga In eller skapa ett konto

Prisgaranti

60 dagar öppet köp

Fri frakt över 500 kr