• BESTÄLL IDAG SÅ SKICKAR VI IMORGON
  • Prisgaranti
  • 60 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr  

Fråga oss, vi kan camping!

090 - 349 33 50

Campingmöbler

Här hittar du möbler för din campingtur. Campingstolar, campingbord, uppblåsbara soffor, förvaringsmöbler och bänkar för utekök samt fler smarta campingmöbler som underlättar och ökar komforten i ditt campingliv.

Storlek

Typ

Packstorlek

Tillverkare

Pris

Rensa filter
rekommenderad
  • Rekommenderad
  • Namn
  • Pris stigande
  • Pris fallande
  • Senast inlagd
  • Betyg

Campingmöbler för tält, husvagn och husbil

Att välja rätt campingmöbler kan göra stor skillnad för din campingupplevelse. Campingmöbler bör inte bara vara praktiska och bekväma utan också lätta att transportera. I den här guiden kommer vi att titta på vad vi tycker är viktigt att tänka på när du väljer campingstol, campingbord, uppblåsbar soffa eller förvaringsmöbel inför din campingtur.

Campingstol
En campingstol ska vara bekväm, lätt och enkel att fälla upp. Den ska kunna stå emot varierande väderförhållanden och vara tillräckligt robust för att hålla under många resor. Viktigt att tänka på i valet av fällbara stolar är sitthöjden, höjden på ryggstödet samt vilken typ av stoppning den har. Även packstorleken i form av höjden i hopfällbart läge på positionsstolar eller för er som campar med familjetält ifall den ryms i takboxen eller hur stor plats de tar i bilen. Finns även XL campingstolar som är större och klarar en högre vikt. Outwell och Isabella erbjuder ett brett utbud av campingstolar som kombinerar komfort med hållbarhet. Deras stolar är designade med tanke på camparens behov och kommer ofta med extra funktioner som dryckeshållare och justerbara ryggstöd.

Campingbord
Ett bra campingbord ska vara stabilt, lätt att rengöra och snabbt att montera. Tänk på storleken och höjden på bordet så att det passar dina behov, oavsett om det är för att äta måltider eller förvara saker. Titta även på typen av bordsskiva om det är en allvärdersskiva som kan stå ute i regn eller om det är ett bord tänkt att stå i tältet eller förtältet. Även packstorlekn är viktig här då vissa större bord även kan vikas på mitten för att ta mindre plats.

Uppblåsbar soffa
En uppblåsbar soffa kan vara ett utmärkt tillskott till din campingutrustning, erbjudande en oväntad nivå av komfort i det fria. De är lätta att transportera och snabba att blåsa upp. Outwell har innovativa lösningar som kombinerar funktionalitet med komfort, vilket gör deras uppblåsbara soffor till ett populärt val bland campare som söker extra lyx i naturen.

Förvaringsmöbel
För att hålla ordning på din campingplats är en förvaringsmöbel ovärderlig. En hopfällbar skåp, en köksbänk där du kan ställa spisen eller grillen eller en liten tv-bänk för förtältet. Dessa möbler hjälper dig att organisera allt från köksutrustning till personliga tillhörigheter. Outwell erbjuder förvaringsmöbler som är designade för att maximera utrymmet utan att ta mycket plats när de packas ihop. De är ofta lätta att montera och har flera fack för effektiv förvaring.

 

Att tänka på i valet av campingmöbler

När du väljer campingmöbler är det viktigt att tänka på dina personliga behov och preferenser utifrån

Komfort: Stoppning, längd på ryggstödet, bredd på sitsen, antal positioner och eventuell nackkudde på stolar. Tjocklek och känsla på bordskivan.
Packstorlek: Positionsstolar skiljer ofta i höjd när de fälls ihop. Vill man ha en packvänligare stol så ska man välja en som viks till en cylinder. Vissa bord kan vikas i mitten för att hålla nere packstorleken.
Vädertålighet: Speciellt för campingbord och köksbänkar är det viktigt att tänka på ifall det ska vara en allvädersskiva som tål att lämnas ute i regn.

Har du några frågor om vilka möbler som passar dina behov så är det bara att kontakta oss via mail så hjälper vi till.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen