• BESTÄLL IDAG SÅ SKICKAR VI IMORGON
  • Prisgaranti
  • 60 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr  

Fråga oss, vi kan camping!

090 - 349 33 50

Jackor för hundsport

 

Jackor och Västar för Hundägare

För hundägaren som älskar att campa eller njuta av friluftsliv, presenterar vi vår kollektion av jackor och västar. Oavsett om du är på väg ut med husbilen, planerar en helg med husvagnen eller bara vill slå upp ett tält i naturen, har vi den kläder som underlättar ditt äventyr med din hund.

Våra jackor och västar är inte bara stiliga och bekväma, utan de är också designade med hundägarens unika behov i åtanke. Här finns plagg utrustade med lättåtkomliga fickor, perfekt placerade för hundgodis och hundbajspåsar. Så, när din fyrbenta vän ger dig "den blicken", kan du snabbt belöna eller städa upp efter honom utan krångel.

Men det som verkligen sätter våra jackor och västar i en klass för sig är de inbyggda koppelhållarna. Med dessa kan du enkelt fästa ditt koppel och ha händerna fria, vilket är särskilt användbart när du sätter upp tältet eller bara vill njuta av en kopp kaffe i soluppgången.

Med en kombination av modern design och praktisk funktionalitet, är våra jackor och västar det självklara valet för varje hundägare som vill ha det bästa av båda världar. Utforska vår kollektion idag och upplev skillnaden av att ha kläder som verkligen förstår dig och ditt liv med hund.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen