• BESTÄLL IDAG SÅ SKICKAR VI PÅ MÅNDAG
  • Prisgaranti
  • 60 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr  

Fråga oss, vi kan camping!

090 - 349 33 50

Vindskydd

Vindskydd för alla ändamål

Upptäck vårt omfattande utbud av högkvalitativa vindskydd perfekta för camping och utomhusaktiviteter. Från portabla och lätta alternativ till robusta och hållbara modeller, våra vindskydd garanterar skydd mot vind och insyn samtidigt som de erbjuder en privat och bekväm utomhusmiljö.

Tältstänger

Tillverkare

Pris

Rensa filter
rekommenderad
  • Rekommenderad
  • Namn
  • Pris stigande
  • Pris fallande
  • Senast inlagd
  • Betyg

Vindskydd med eller utan fönster

Vindskydd ger din campingplats skydd mot både vind och insyn. Här hittar du vindskydd som passar dig som campar med tält, husvagn eller husbil alternativt hemma i trädgården eller stranden. Vi har ett stort urval av vindskydd i olika modeller, färger och storlekar. Vad man kan tänka på här är ifall vindskyddet har en hel ram (med överliggare) eller bara ben vilket avgör hur mycket linor man behöver använda sig av för att få vindskyddet stabilt. Finns även vindskydd med extra säkring mot marken för att klara riktigt starka vindar. För er som tältcampar så tänk även på packstorleken på vindskydden då de med hel ram ofta tar betydligt mer plats i bilen. Här har vi packvänliga alternativ från bland annat Outwell, Kampa och Easy Camp.

 

Vindskydd för alla säsonger

För er som säsongscampar så behöver man välja ett vindskydd med kraftigare duk, kraftigare stänger och överliggare samt med fötter som antingen kan fästas i marken eller på trädäcket. Detta för att säkerställa att vindskyddet håller sig på plats oavsett väder och har en UV-beständig duk med lång livslängd. Här kan vindskydd från Svenska Tält, Holiday Max eller Dometic vara bra alternativ. Svenska Tälts vindskydd har en mycket kraftig markisväv med extra lång livslängd och kan även kompletteras med altanfötter för att skruva fast vindskyddet ifall du har trägolv till tältet.


Tycker du att vindskydd med stänger är för krävande att montera så finns det även vindskydd med luftkanaler som pumpas upp. Så kallade air vindskydd. På så sätt får du vindskyddet på plats på bara någon minut och kan börja njuta av campinglivet snabbt. Perfekt för er som inte stannar så länge på varje camping.

Vissa vindskydd går även montera ihop för att skapa ett längre samt så finns det vindskydd där du kan montera en dörr mellan två vindskydd för att skapa en egen gård. Perfekt för hundägare.

Vill man även skydda sig mot solen utanför tältet är en tarp ett bra komplement till vindskyddet.

Har du frågor om vilket vindskydd passar dina behov så kontakta oss gärna.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen