• BESTÄLL IDAG SÅ SKICKAR VI PÅ MÅNDAG
  • Prisgaranti
  • 60 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr  

Fråga oss, vi kan camping!

090 - 349 33 50

Reklamationer

Naturligtvis har du garanti på alla de produkter du köper hos oss. Minst 1 års garanti på samtliga produkter (med undantag för förbrukningsvaror) och det gäller för alla, privatpersoner och företag. Som privatperson omfattas du även av konsumentköplagen, vilket innebär att du har reklamationsrätt i 3 år för varor som är köpta efter 1 april 2005. Du har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt.


Rent praktiskt fungerar det så att om du får problem under garantitiden

1. Du kontaktar du oss via mail eller via telefon nr 090-349 33 50. Bifoga gärna bild på felet.

2. Vi gör en reklamation till leverantören och om leverantören vill ha tillbaka varan sänder då dig en förbetald paketavi så att du kostnadsfritt kan skicka varan direkt tillbaka till oss eller till vår leverantör. Gäller bara efter besked från oss.

3. Efter genomgång där service är möjlig skickas varan kostnadsfritt åter hem till dig. Om varan inte går att serva så ersätts du med en ny vara.

Ett tips är att ta kort på felet så brukar det påskynda förfarandet då vi kan kontakta leverantören direkt.


Vid en eventuell retur är du som kund ansvarig för att varan packas så den kan klara normal pakethantering. Tält, sovsäckar och andra varor som är fuktkänsliga ska vara ordentligt torkade innan de skickas. Om det skulle visa sig att du som kund åberopat garanti och leverantören konstaterar att felet beror på yttre åverkan och inte täcks av garantin, så står du som kund för reparationskostnaden. Efter godkännande av kostnadsförslag och reparation skickas varan hem till dig och kostnaden faktureras via Klarna.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen