• BESTÄLL IDAG SÅ SKICKAR VI IMORGON
  • Prisgaranti
  • 60 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr  

Fråga oss, vi kan camping!

090 - 349 33 50

Retur och byte

Som privatperson har du 60 dagar från leverans på dig att ångra ditt köp för antingen byte eller retur mot betalning. Det är ditt ansvar som kund att ordna och bekosta returfrakten. Viktigt är att ni märker sändningen med namn och ordernr. Hör gärna av er till oss ifall ni är osäker på hur ni ska gå tillväga så hjälper vi till. 

När du returnerar en vara är det viktigt att varan returneras i väsentligt oförändrat skick och att alla eventuella papper, manualer och tillbehör också skickas med. Det är inte tillåtet att använda originalförpackningen som yttre emballage för då skadas originalförpackningen (med undantagsfall där orginalförpackningen är transportförpackningen). Förpacka din retur väl. Om varan är hanterad i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att granska varan förbehåller vi oss rätten till att använda ett värdeminskningsavdrag på återbetalningen. Detta med hänvisning till lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler i Sverige.

Om varan levereras i en förpackning som inte går att öppna utan att skada förpackningen (exempelvis en blisterförpackning) så har du som konsument rätt att öppna förpackningen för att granska din vara, utan att din returrätt förbrukas. Även våra tält får du montera och granska. Det ska dock ske på ett torrt och rent underlag och inte lämna några synliga spår på golv eller duk. 

Efter att vi har mottagit och godkänt en retur med önskemål om återbetalning så initierar vi inom fem arbetsdagar en återbetalning på beloppet som du betalat till oss för ditt köp, exklusive eventuella fraktkostnader. Återbetalningen sker via samma lösning som du betalt ordern med. Hos Klarna innebär det att pengarna återbetalas till det konto du har betalt fakturan från, kontot du kopplat kortbetalningen till eller så regleras din skuld hos Klarna. För DIBS kortbetalningar eller paypal betalningar sker en återbetalning i den använda valutan vid köpet. 

GetCamping.se (GetCamping Sverige AB) tillämpar konsumentverkets riktlinjer och följer därför Distansavtalslagen och Konsumentköplagen samt Branschreglerna för postorder.

Returer skickas till

GetCamping Sverige AB
Förådsvägen 27
90132 Umeå

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen