• BESTÄLL IDAG SÅ SKICKAR VI PÅ MÅNDAG
 • Prisgaranti
 • 60 dagar öppet köp
 • Fri frakt över 500 kr  

Fråga oss, vi kan camping!

090 - 349 33 50

Retur och byte

Som privatperson har du 60 dagar från leverans på dig att ångra ditt köp för antingen byte eller retur mot betalning.
OBS: Ångerrätt gäller ej specialbeställda artiklar såsom måttanpassade förtält eller reservdelar. Fullständiga villkor för returer hittar du längre ned på sidan.
 

Steg för steg vid returer

 1. Mejla oss på info@getcamping.se och uppge namn på den som lagt beställningen, ordernummer och varan/varorna som ska returneras.
   
 2. Vi skickar retursedel till dig via mejl som du skriver ut och tejpar på paketet. Lämna sedan in paketet till närmaste Postnord ombud och spara inlämningskvittot. Att spara kvittot är viktigt eftersom det är beviset på att du returnerat paketet om paketet skulle komma bort. Kostnaden för returfrakten står du som kund för.

  Pris per paket:
  1-5 kg 69 kr
  5-10 kg 79 kr
  10-15 kg 99 kr
  15-20 kg 149 kr
  > 20 kg/skrymmande* - enligt offert.
 3. Så fort vi fått in returen och granskat varan görs en återbetalning via Klarna. Kostnaden för frakten dras av från summan som betalas tillbaka.
   

* Längd över 150 cm, Längd + omkrets över 300 cm
 

Fria byten på kläder

Blev det fel storlek, modell eller färg på kläderna du beställt så har vi fria byten på alla kläder. Kontakta oss bara och meddela vad du vill byta till så ordnar vi det. Eventuella prisskillnader faktureras.

 

Villkor för returer

När du returnerar en vara är det viktigt att varan returneras i väsentligt oförändrat skick i orginalförpackningen och att alla eventuella papper, manualer och tillbehör också skickas med. Det är inte tillåtet att använda originalförpackningen som yttre emballage för då skadas originalförpackningen (med undantagsfall där orginalförpackningen är transportförpackningen). Förpacka din retur väl. Om varan är hanterad i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att granska varan förbehåller vi oss rätten till att använda ett värdeminskningsavdrag på återbetalningen. Detta med hänvisning till lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler i Sverige.

Om varan levereras i en förpackning som inte går att öppna utan att skada förpackningen (exempelvis en blisterförpackning) så har du som konsument rätt att öppna förpackningen för att granska din vara, utan att din returrätt förbrukas. Även våra tält får du montera och granska. Det ska dock ske på ett torrt och rent underlag och inte lämna några synliga spår på golv eller duk. 

GetCamping.se (GetCamping Sverige AB) tillämpar konsumentverkets riktlinjer och följer därför Distansavtalslagen och Konsumentköplagen samt Branschreglerna för postorder.


Boka returfrakten själv

Vill ni i stället skicka returen själva så behöver ni skicka den som företagspaket. Vi har inte möjlighet att hämta ut returer hos ombud. Viktigt är då att returen märks på paketet eller i paketet med ordernummer och namn. Skickas sedan till:

GetCamping Sverige AB
Förådsvägen 27
90132 Umeå

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen