• Prisgaranti
  • 60 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr  

Fråga oss, vi kan camping!

090 - 349 33 50

Om oss

GetCamping bildades av två campingentusiaster som tyckte att utbudet av bra campingtält var för litet i Sverige. Målsättningen var och är fortfarande att tillhandahålla tält och utrustning för camping och frisluftsliv med fokus på kvalitet och god funktion oavsett prisklass. Företaget drivs fortfarande utav en av grundarna medan den andra campar på heltid som pensionär. 


Hämta din order hos oss
Är du på plats i Umeå kan du välja att hämta din order hos oss. Det väljer du då som fraktval i kassan, så plockar vi i ordning orden och meddelar när den är redo. Det går även bra att komma in och handla direkt eller för att ställa frågor om våra produkter. Vi har däremot ingen butik där allt visas.

Öppettider
Mån-Fre 09:00-16:00


Adress
GetCamping Sverige AB
Förrådsvägen 27
901 32 Umeå

 

Vi som jobbar på GetCamping.se


Ove 
Favorittält: Outwell Rock Lake 5ATC och Robens Green Castle

Motivering: Outwell Rock  Lake 5ATC är ett tält som passar oss som är en stor familj och campar riktigt mycket. Den polycottontältduken i Rock Lake 5ATC ger ett riktigt bra inneklimat och allrummet är rymligt och den mörklagda sovkabinen ger den extra komforten som vi vill ha.

För turer där utrymmet är mer begränsat brukar vi använda oss av ett Robens Green Castle som rymmer hela familjen med fyra barn och ändå går få med i en kanot eller som går bra att bära med sig. 


Lisa
Favorittält: Robens Klondike Grande

Motiveringen: Lätt och snabbt att resa och duken är fantastisk. Rymmer utan problem hela familjen.


Oskar 
Favorittält: Robens Voyager 2EX

Motiveringen: Pålitligt med riktigt bra duk och stänger. Den stora absiden gör att det fungerar lika bra vid vandring som för fisketurerna. 


GetCamping Sverige AB
Org nr: 556814-2276
E-Post: info@getcamping.se
Telefon: 090-349 33 50

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen